2018-03-21 09:24:57• hírek • Oszkó Viktória

Rock Camp Fesztivál először Szatmárnémetiben

A fiatalok többsége gondolatban már valamelyik fesztiválon jár. A forró nyári időszakot mostantól nem csak az Electric Castle, az Untold vagy a Neversea miatt érdemes várni, hanem a Szatmárnémetiben először megrendezett Rock Camp Fesztivál miatt is.

Június 29. és július 1-je között az Aria Management & Events2A első ízben rendezi meg a 2018-as nyár egyik legtombolósabb fesztiválját,  amelyet a környék rockzene-szerető közössége és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ támogat.


A szabadtéri programok helyszíne a szatmárnémeti Aeroclub lesz, a cél pedig az, hogy a környék rockzenei stílust és motorokat szerető közössége három napig megállás nélkül hódolhasson szenvedélyének. A napijegy 40 lej, a háromnapos bérlet 80 lejért vásárolható meg. A fesztivál ideje alatt a kempingért nem kell fizetni.


Az első nap fellépői között ott van a görög Firewind metál banda, a magyar Don Gatto hardcore punk együttes, és a Sanctuar, akiknek a stílusa tökéletesen illik a fesztivál motoros közösségéhez.


Második nap fellép a Jinjer, egy ukrán metál együttes, a magyarországi Apey & The Pea, és a Ska-nk romániai punk banda.


A harmadik nap zenei fellépői lesznek a Majesty, egy német heavy metal csapat, a P.box, egy magyar hard rock együttes, és a szatmárnémeti Black River Blues Band.


Részletes információ az esemény facebook oldalán olvasható az alábbi linkre kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: