2010-01-11 15:36:05• hírek • MTI/AP

Robotszerető: meccsről is tud beszélgetni

Életnagyságú robotszeretővel rukkolt ki egy amerikai cég: a műbőrű nő beszélgetni is tud, akár még a fociról is.

A fekete fehérneműben pompázó, mesterséges intelligenciájú kedves egyelőre csak nőnemű változatban kapható ötféle személyiségben. Vad Wendy kalandéhes, Fagyos Farrah félénk és visszafogott, Érett Márta anyáskodó és gondviselő, Szeszélyes Susan a legbelevalóbb, a műhárem ötödik prototípusa pedig egy ifjú naiva.

Az ár 20-28 ezer lej között mozog, a nőkhöz laptop is jár - mármint működtetésükhöz és csatlakoztatásukhoz az internetre, hogy fejlődjön szókincsük, tudásuk. A robot kezének megérintésére, megszólal: "Szeretem, ha fogjuk egymás kezét."

Douglas Hines, a New Jerseyben lévő gyártócég mérnöke elmondta, hogy a 167 cm magas műnő interaktív társalgásra is jó, egyszerűre, de a kívánt témakörről, pontosan tudja, mit szeret gazdája: ha a Porschékat, akkor ő is ezt a sportkocsit, ha a focit, akkor a robotpár is rajong a játékért. És még horkol is - igény esetén és persze előre programozottan.  
A mesterséges szerető természetesen szexre is alkalmas, ahogy az előző generációs gumimodellek.

Egyelőre csak az Egyesült Államokban és Európában kapható, de a gyártók tervezik, hogy az egész világot beterítik vele. Egyúttal férfiváltozattal is elő akarnak állni, amely Rockyra hasonlít - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: