2019-12-10 08:39:56• hírek • hirado.hu

Robert Pattinson Batmanje végre megkapta az ellenfelét

Fotó: youtube.com
Fotó: youtube.com

A rajongóknak ezúttal nincs kifogásuk a rendező választása ellen.

A következő Batman-film rendezője júniusban hivatalosan is bejelentette, kit választott a stúdióval karöltve Ben Affleck utódjának. Az, hogy a Twilight vámpírja, Robert Pattinson az új denevérember, megosztó döntés, ráadásul Matt Reeves trilógiát tervez a színésszel, ami csak még inkább felkorbácsolta az indulatokat.
 

A rendező néhány hónapja mesélt a történetről, mely szerint a következő filmek sokkal inkább a detektív módba kapcsoló Bruce Wayne-ről szólnának, melyhez bőven adnak alapanyagot a képregények.
 

“Bruce Wayne-nek kellene lennie a világ legjobb detektívének, amit a filmek nem reprezentálnak megfelelően” – nyilatkozta Reeves.
 

Amivel viszont nincs gondja a rajongóknak az Kétarc új megszemélyesítője, a jóképű Peter Sarsgaard. Bár a készítők azon kívül, hogy ő is csatlakozik a stábhoz, mást nem árult el, de bennfentesek megszellőztették, hogy ő lesz az új verzióban Harvey Dent – írja a Just Jared. Érdekesség, hogy Peter felesége, Maggie Gyllenhaal szerepelt a Christopher Nolan-féle változatban, melyben Rachel Dawes-t alakította, akit romantikus szálak fűzték Aaron Eckhart Harvey Dentjéhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: