2018-02-15 08:54:34• hírek • Agerpres

Robbanás történt egy bukaresti gyorsétteremben

Robbanás történt, majd tűz ütött ki csütörtök reggel egy bukaresti gyorsétkezdében, amely egy Gheorghe Şincai sugárúti tömbház földszintjén található - jelentette a bukaresti katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője.

A helyszíni vizsgálat első eredményei arra engednek következtetni, hogy a robbanást gázszivárgás okozta. A gáz forrása az a hét propán-bután gázpalack lehetett, amelyet a tömbház földszintjén lévő gyorsétkezde konyhájában használtak.

'Hét gázpalackot használtak a konyhán. Éjjel senki sem tartózkodott a helyszínen. A robbanást okozó szikra valószínűleg a világítótestektől, vagy a működésben lévő elektromos készülékek valamelyikétől származhatott' - nyilatkozta Daniel Vasile.

A robbanás csak a vendéglőt és az épület homlokzatát tette tönkre, az étkezde fölötti lakásokban, amelyeket különböző cégek bérelnek, nem esett kár.  A környéken parkoló legalább 16 jármű megrongálódott, de személyi sérülés nem történt. 100 négyzetméteren csaptak fel a lángok, a benti javak a tűz martalékává váltak. A tüzet eloltották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: