2011-03-24 18:12:51• hírek • Szatmár.ro

Ritmussal és élettel telt meg a Filharmnóia

„Ritmusok zaja" elnevezéssel rendezett dobshow-t és dobkoncertet a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ március 24-én. Cserey Csaba ütőshangszer-művész tanítványai és barátai léptek fel a „Dinu Lipatti" Filharmóniában.

A csütörtök esti rendezvény fotókiállítással indult: Sztrharszky D. Kálmán alkotásait tekinthették meg az érdeklődők a Filharmónia előcsarnokában. A fotóalkotások mellett a Netmusic.ro zenebolt hangszereit nézhették meg és próbálhatták ki a zenekedvelők.

A koncert Cserey Csaba rövid előadásával kezdődött, ezt követően a kicsi dobosok, azaz Csabcsy tanítványai kapták a főszerepet. Az ütőshangszerművész diákjai - közel hatvan gyerek - néhány perces műsorral nyűgözték le a közönséget, a szülők és nagyszülők pedig lelkes tapssal jutalmazták az előadókat.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a Ritmusok zaja elnevezésű rendezvény megszervezése már rég megfogant Csereyben, és több mintegy hónapot készültek erre. A gyerekek műsorát a fiatal generáció produkciója követte, majd egy közös koncerttel zárták az estét.


Fotókiállítás megnyitóval kezdődött a rendezvény
Fotókiállítás megnyitóval kezdődött a rendezvény


Csabcsy ritmusos dobshowal nyitotta meg a Ritmusok zaját
Csabcsy ritmusos dobshowal nyitotta meg a Ritmusok zaját


A kicsi dobosoké volt a főszerep
A kicsi dobosoké volt a főszerep


Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: