2015-11-23 17:28:54• hírek • Szatmár.ro

Ritmus nélkül nincs élet!

November 27-én 16 órától tartja zenés könyvbemutatóját Cserey Csaba.

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ termében, azaz mondhatni hazai pályán mutatja be Szatmárnémeti messze földön ismert ütőhangszerművésze a Ritmus nélkül nincs élet című életrajzi kötetét, amely nemrég jelent meg.

A kötet a kezdetektől mutatja be Csabcsi életét, gyermekkorát, családját, ismerkedését a zenével, a zenekarait, élményeit és természetesen a 26 évvel ezelőtti pillanatot, amikor megérkezett Szatmárnémetibe. Mint mondja, "körülnézni" érkezett hozzánk, aztán ittragadt. Hosszú éveken keresztül volt a színház zenekarának dobosa, utána pedig a művelődési központ munkatársa lett. Számos dobshow, relaxációs ütőhangszer-koncert fűződik a nevéhez, meghívására a romániai dzsessz-élet számos kiemelkedő alakja koncertezett vele a szatmári színpadon.

"2012-ben a 40 éves jubileumi koncertemre készülve gyűjtöttem össze iratokat, fényképeket, emlékeket. A dosszié tartalmát saját történeteimmel egészítettem ki, így lett Balázs Katalin segítségével egy kötet az életemből."

A könyvbemutató rendhagyó lesz, hiszen számos zenészbarátja lép majd fel vele: Láposi Csaba, Jánosi Csaba, Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Gábor és Péter Attila Zsolt is együtt zenél majd Csereyvel. A Beatles emlékzenekarban partner színészek fel is fognak olvasni az izgalmasnak ígérkező kötetből.

A könyvbemutatóra a belépés ingyenes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: