2017-09-19 09:41:45• hírek • Kocsis Zoltán

Ritli Zoltán ül az Olimpia kispadján az UTA ellen

Ritli Zoltán veszi át Selymes Tibor helyét az Olimpia labdarúgócsapatának élén, így a szombati 9. fordulóban már az egykori kiváló kapus irányítja a csapatot az Aradi UTA ellen. Munkáját Mircea Bolba és Mihai Stetca segíti majd.

Amint arról beszámoltunk, Selymes Tibor vezetőedző munkáját hétfőn köszönte meg a klub, miután a román válogatott aranygenerációjának egykori védője által irányított csapat nyolc forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a bajnoki tabella 16., már kieső helyére csúszott vissza.

Ritli Zoltán neve nem ismeretlen a szatmári sportrajongók számára, sőt, a román labdarúgóberkekben sem. A most 49 éves szakember ugyanis az Olimpia, a Nagyszeben, a Kolozsvári Universitatea és a Rocar mellett pályafutása csúcsán a Steaua kapuját is védte 1996 és 2000 között. Az utóbbi években kisebb csapatoknál dolgozott edzőként vagy szakmai vezetőként – legutóbb tavaly a 3. osztályban szereplő Pusztadaróci Recoltát vezette.

Segítője, Mircea Bolba szintén nem „nyeretlen kétéves”, hisz az ő nevéhez kötődik az Olimpia legutóbbi, 1998-as sikersorozata, amikor a klub utoljára jutott fel az élvonalba. A kapusok felkészítéséért Mihai Stetca felel majd, aki játékosként a Medgyes, a Marosvásárhely és a Szörényvár kapuját is védte az élvonalban.

Ami a szombati, UTA elleni találkozót illeti, fontos kiemelni, hogy a mérkőzés a megszokott 11.00 óra helyett 12.00 órakor kezdődik. A belépő 10 lejbe kerül, a VIP-jegy ára pedig 30 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: