2020-06-13 14:08:16• hírek • Szatmár.ro

Ritkán látott mozgósítás: több tucatnyian keresik az eltűnt férfit

Szombaton is folytatódik a keresése annak a június 4-én eltűnt nagytarnai férfinek, akinek esetéről korábban a Szatmár.ro is beszámolt.

Mint megírtuk, Szemer Ștefan június 4-én ment el hazulról, azóta senki sem látta. Családtagjai egy nappal később, június 5-én értesítették a rendőrséget az idős férfi eltűnéséről, ám sajnos a keresés első fázisa nem hozott eredményt. 


Június 12-én Radu Bud prefektus gyűlést hívott össze annak érdekében, hogy még nagyobb erőkkel induljanak a hatóságok az eltűnt személy keresésére. A belügyminisztériumi szervek úgy döntöttek vegyes, rendőrökből, csendőrökből, határrendészekből, hegyimentőkből és vadászokból álló csapatokat indítanak az eltűnt férfi nyomainak felkutatására. Sőt, hogy a hatékonyságot még inkább növelni tudják, a Máramaros Megyei Rendőrség drónjait is bevetik a keresésben, illetve egy különleges rendőrkutya is segíti a nyomozást, melyet Kolozsváron képezte ki a hasonló esetek megoldására.


A személyleírás alapján az eltűnt 165 cm magas, mintegy 65 kilogramm, szemei kék színűek, haja őszül és egyre kopaszodik. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete a pulóvert, fekete pamutsapkát, valamint zöld gumicsizmát viseltA hatóságok bíznak a sikerben, ugyanakkor kérnek mindenkit, aki bármit is tud az eltűnt férfi hollétéről, az jelezze a 112-es segélyhívón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: