2019-04-17 05:14:02• hírek • Blikk.hu

Ritka nevet kapott Lilu kisfia: boldogságot és szerencsét ígér

Hatalmas örömhír, megszületett Lilu (42) kisfia – tudta meg a Blikk! Az RTL Klub műsorvezetőjének második gyermeke kedd reggel látta meg a napvilágot, ám lapunk információi szerint a baba pár nappal a kiírt időpont előtt érkezett. 

Szerencsére a sietős csöppség és az édesanya is jól vannak, az édesapa, László és első kisfiuk, Dávid (10) is nagyon örül az új családtagnak, aki a szüleitől a Félix nevet kapta. A ritka keresztnév boldogat és szerencsést jelent, és valóban, Lilu az egész terhessége alatt szinte sugárzott a boldogságtól. Már akkor, amikor tavaly novemberben – hatalmas meglepetést okozva – egy Facebook-posztban hozta nyilvánosságra: férje és ő tíz évvel első gyermekük születése után ismét babát várnak.
 

– Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most, de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen, ha ekkora a boldogság. Újra babát várunk – írta akkor, amelyet számos olyan kiírás követett, amelyből kiderült: Lilu élete legboldogabb korszakát éli, és az is különleges ajándék volt számára, hogy a második gyermeke is fiú. 
 

– A lelkem mélyén fiús anyuka vagyok. Imádom, hogy ennyi tesztoszteron vesz körül, várom, hogy kimondhassam: fiaim! – vallotta be Lilu másfél hónappal ezelőtt, amikor nőnap alkalmával egy napra átvette a Blikk szerkesztősége felett az uralmat. Lilu még akkor is nagyon pörgött, szinte az utolsó pillanatig aktívan élte meg az állapotos mindennapokat, a munkahelyétől is alig két hete vett ideiglenes búcsút. 


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: