2010-04-01 10:58:33• hírek • www.blikk.hu

Megúszta az áramütést Rippel Feri

Rájár a rúd a Rippel testvérekre. Alig pár hónappal Viktor bicepszsérülése után most Ferenc került kórházba: megrázta egy vezeték.

Az artista fiatalembernek orvosai szerint is hatalmas szerencséje volt, hogy „csak" elájult, mivel akár végzetes tragédia is történhetett volna, hiszen az egész testén átment az elektromosság. A jobb mutatóujján égette meg, és a bal sípcsontjánál távozott az áram.

- Egy barátunknál voltunk vendégségben Vivivel, amikor elment az áram. Én egyedüli férfiként a társaságban lementem a kapcsolószekrényhez, hogy megnézzem a biztosítékokat. A következő kép az, hogy a többiek aggódó arccal állnak körülöttem, miközben én a földön fekszem - mesélte a kórházi ágyon Feri, akit kedd este kilenckor felesége, Vivien vitt kórházba. - Képzelheted, hogy érezte magát, nagyon aggódott - tette hozzá az akrobata, miközben éppen a sokadik EGK-vizsgálatot végezték rajta.

- Éjjel háromóránként megvizsgáltak, nehogy valami rendellenesség legyen a szívemben. Főleg, hogy még mindig nem vagyok jól, folyamatosan hányingerem van, szédülök és zsibbad a kezem - írta le állapotát Feri.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.


Rippel fivérek: az artista-páros tagjai a kórházban sem szakadnak el egymástól
Rippel fivérek: az artista-páros tagjai a kórházban sem szakadnak el egymástól


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: