2018-02-21 07:06:52• hírek • Blikk.hu

Rippel Feri hetekig hitte, hogy rákos

A 47 éves Rippel Ferenc kiváló egészségnek örvend, de elmondása szerint életmódváltása előtt nagyon féltette életét – hét évvel ezelőtt több egészségügyi és lelki probléma nehezítette mindennapjait.

Az artista jelenleg is a problémáról tanul egy amerikai egyetemen, és egészségmentorként tevékenykedik, hogy segíthessen másoknak. Rippel Feri a Lokálnak beszélt erről a nehéz időszakról.
 

– Több negatív dolgot is felfedeztem magamon. Felszedtem néhány plusz kilót, ami a munkámban is nehézségeket okozott. Folyamatosan izzadtam, és ha csak a kormány előtt ültem, akkor is úgy vert a szívem, mintha órák óta futnék. A hangulatom szintén nagyon ingadozó volt, egyik pillanatban még szenvedélyesen, energikusan álltam a dolgokhoz, a következő percben pedig már teljes letargiában ültem, és csak bámultam magam elé – mesélte Feri, aki jelenleg biokémiát tanul az amerikai UCLA egyetemen. Hét évvel ezelőtt kezdte magát mélyebben beleásni ebbe a tudományágba, amikor úgy érezte, nagy a baj.
 

– Orvostól orvosig jártam. Voltam kardiológián, mert ijesztő volt, ahogy a szívem működött. Megállapították, hogy kezdődő cukorbetegségem van, és refluxos is lettem. Hozzátette még, hogy amíg hetekig várta a további eredményeket, rettegett attól, hogy rákos.
 

– Teljesen magam alatt voltam. Azon gondolkodtam, hogy ennek itt nem lehet vége, még annyi dolgom van. Itt van a családom, a szeretteim, a barátaim.
 

Rippel Feri elmondása szerint az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mi lehet a probléma. Ő maga kezdett el utánanézni a bajainak, ennek köszönhetően pedig lefogyott, és jobb lett a közérzete. Ezenkívül teljes életmódváltásba kezdett. Kiiktatta a stresszt az életéből, egy pozitív életszemléletet követ, és eleget pihen.
 

Azt mondja, azóta minden problémája megszűnt, még a kezdődő cukorbetegsége is. Az utóbbi években náthás sem volt, pattanásai, ráncai sincsenek, ráadásul a szerelem is rátalált új életének köszönhetően.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: