2008-06-05 14:01:25• hírek • Szatmar.ro

Rihanna lánybandát alapít?

 Az énekesnő új album készítésén gondolkodik, amin Amy Winehouse és Duffy is énekelne.

Rihanna új album készítésén gondolkozik, és ez alkalommal egy különlegességgel szeretne kedveskedni rajongóinak. Az ifjú énekesnő azt tervezi, hogy olyan hírességekkel énekel duettet, mint Amy Winehouse és Duffy.

 Sőt, Rihannának a hírek szerint további terve is van a két sztárral. Az Umbrella énekesének nem lenne ellenére egy háromtagú lánybanda megalapítása sem – természetesen Amyvel és Duffyval.– Milyen jó is lenne! Mindhármunknak különböző tónusú hangja van, szóval az ötlet egyszerűen brilláns. Megalkothatnánk a feministák himnuszát – viccelődött Rihanna.- Imádom Amyt. Nagyon tehetséges, és olyan különleges. Odavagyok az albumáért is. Sőt, az is nagyon kedvemre való, amit Duffy művel. Ő szintén csodálatos – áradozott az énekesnő.

A bandaalípító énekesnőt és Amyt nem csak a közös duett terve köti össze mostanában. Mark Ronson, Amy munkatársa ugyanis közreműködik Rihanna új albumának elkészítésében is. – Nagyon kedvelem Markot. Már egyeztettünk is a következő albumomról – árulta el a sztár.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: