2019-03-29 05:24:38• hírek • Blikk.hu

Reviczky Gábor egy jóstól tudta meg, hogy mikor fog meghalni

Nem foglalkozik a korával a 70. születésnapját ünneplő Reviczky Gábor, aki egy jósnőtől tudta meg, hogy állítólag meddig fog még élni.

A színész azonban saját bevallása szerint nem foglalkozik a korával, az idő még csak most kezd visszafordulni. "Az is igaz, hogy az ember nem állhat meg, még akkor sem, ha valaki 70 évesen már arra vágyik, hogy egyre kevesebbet dolgozhasson. Én ezt nem tehetem meg" - mondta a lapnak Reviczky, aki látástól vakulásig dolgozik, még annak ellenére is, hogy 3 éve már annak, hogy bemutatója lett volna.

 

Azonban a színművész nem a munkájára, vagy az állami elismeréseire a legbüszkébb, hanem a négy gyermekére, illetve unokáira. "Az nagy fájdalom viszont, hogy csupán alkalmanként tudunk találkozni. 20 évvel fiatalabb feleségem, Krisztina engem is visszafiatalít, ami mentálisan és fizikailag is igaz" - folytatta a színész, akinek jó genetikája miatt elkerülik a betegségek és a reumás panaszok.

 

Érdekesség, hogy Reviczkynek két jövendőmondó is megjósolta, hogy meddig fog élni:

 

"Az egyik jövőlátó szerint 79 éves koromig élhetek. Egy Bali szigetén élő sámán, aki nem tudta, hogy színész vagyok, ellenben azt mondta, hogy még 85 évesen is sok ember előtt beszélhetek, ha leszokom a dohányzásról."

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: