2018. november. 17., szombat
Névnap:
2017-11-20 10:38:26• hírek • Oszkó Viktória

Reumatológus szakorvossal bővül a Caritas Klinika

Új reumatológus szakorvos, dr. Pongrácz Blanka várja a betegeket a West Medica (Caritas) Klinikára. 

“Szatmárnémeti születésü vagyok, itt végeztem általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat, Marosvásárhelyen pedig az orvosi egyetemet. Szakvizsga után teljesen kézenfekvő volt számomra hazaköltözni a családommal Szatmárnémetibe, mert fontosnak tartottam, hogy a gyermekeim olyan környezetben nőjjenek fel, ahol én, ahol otthon vannak” – mondta Pongrácz Blanka, a szatmárnémeti West Medica (Caritas) Klinika szakorvosa.
 

Dr. Pongrácz Blanka orvosként tisztában van a régió sajátosságaival, ami a reumatológiai betegségek előfordulását és milyenségét illeti. A modern társadalom életvitele is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a reumatológiai megbetegedésekben szenvedők száma folyamatosan nő. Ez világszerte egyre növekedő népegészségügyi problémát jelent, befolyásolja a mozgásszervi funkciót, és ezzel jelentős terhet ró a családra és a társadalomra egyaránt.
 

A reumatológia a mozgásszervek, vagyis a gerinc, a csontok, a procok, az ízületek és az inak, az izmok fájdalommal és/vagy funkciózavarral járó megbetegedéseivel, illetve azok konzervatív (nem műtéti) kezelésével foglalkozik.
 

Minden olyan esetben, amikor egy-egy mozgásszervi panasz 1-2 héten át húzódik, érdemes szakemberhez fordulni. Ez különüsen fontos lehet, mivel gyakori összefüggés van egyes belgyógyászati, bőrgyógyászati, szemészeti és reumatológiai kórképek között.
 

A West Medica (Caritas) Klinika modern gyógyászati felszereltséggel várja a gyógyulni vágyókat a Károlyi út 3. szám alatt, hogy egy átfogó kivizsgálást követően megtalálhassák a legmegfelelőbb kezelési módot mindenki számára. 
 

“Szaktudásom és az elmúlt években szerzett tapasztalataim nagyban segítenek abban, hogy a pácienseimet még jobban megértsem és hozzám fordulva panaszaikra a számukra legmegfelelőbb kezelést ajánlhassam, hogy gyógyulásuk örömteli és sikeres legyen” – jegyezte meg dr. Pongrácz Blanka.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: