2011-10-04 15:20:59• hírek • (x)

Szülés utáni alakformálás és terhestorna a Korall Klinikán

Szeretnél fitt maradni a terhesség hónapjaiban, bátran, magabiztosan átesni a szülésen és végül egy testben és lélekben kiegyensúlyozott édesanya lenni szülés után? Ebben segít a Korall Klinika új szolgáltatása!

Kedves kismama!

Gyermeked még meg sem született, s te máris gondoskodhatsz az egészségéről és persze a sajátodról is. A várandóság ideje alatt fokozottan fontos számodra az egészséges életmód. Egyebek mellett a megfelelő mozgásról sem feledkezhetsz meg, amely nem csak a terhesség időtartama alatt könnyíti meg a napjaid, de a szülés folyamatát nagymértékben befolyásolhatja. Hozzásegít a könnyebb, rövidebb vajúdáshoz és szüléshez, gyorsabban felépülsz szülés után és hamarabb visszanyered eredeti alakod. Egy óra egészség kettőtöknek!

Kedves édesanya!

Alig estél át a szülésen és máris aggódsz megjelenésed, alakod miatt. Azonban ebben a küzdelemben szükséged van megfelelő szakemberek segítségére. A helyes táplálkozás mellett a megfelelő mozgás végzése meghatározó, aminek segítségével a szülés utáni kellemetlen tényezők kialakulásai elkerülhetőek. A torna segít, hogy a pozitív tónusod megmaradjon, ne alakulhasson ki a szülés utáni depresszió.
Programunkon való részvételed lehetőséget nyújt arra is, hogy olyan barátnőket szerezhess, akiket azonos kérdések foglalkoztatnak és megoszthatod velük örömeidet és aggodalmaidat.

A Korall Klinika új szolgáltatása révén a kismamák és a nemrégiben szülővé vált édesanyák életét könnyítik meg a számukra összeállított programok.

A Klinikán Bartha Gabriella gyógytornász vezetésével zajlanak a foglalkozások, edzések, amelyekre minden fiatal édesanyát és a terhesség első harmadán túljutott kismamát nagy szeretettel várnak. A testedzés mellett a foglalkozásokon a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat egymással, sőt, szakemberekkel is konzultálhatnak: védőnővel, gyermekgyógyásszal és nőgyógyásszal is.

A kismamáknak és édesanyáknak szóló foglalkozások a következő órarend szerint zajlanak:

Hétfő : 16,00 - 17,00 alakformálás szülés után/17,30 - 18,30 kismamatorna
Szerda : 09,00 - 10,00 alakformálás szülés után/10,30 - 11,30 kismamatorna
Csütörtök : 16,00 - 17,00 alakformálás szülés után/17,30 - 18,30 kismamatorna

A foglalkozáson való részvétel előzetes bejelentkezés alapján történik és a szülész-nőgyógyász írásos jóváhagyásával. Érdeklődni az office@clinicakorall.ro e-mail címen illetve a 0361-412037-es és a 0771-630034-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: