2018-06-22 07:07:44• hírek • Oszkó Viktória

Reumás panaszokkal küzd? A West Medica Klinikán biztosan jó kezekben lesz!

A szatmárnémeti születésű dr. Pongrácz Blanka továbbra is várja a reumás panaszokkal küszködő betegeket.

A doktornő általános iskolai és gimnáziumi tanulmányait is Szatmárnémetiben végezte, majd Marosvásárhelyre ment, hogy elvégezze az orvosi egyetemet. Szakvizsga után teljesen kézenfekvő volt számára, hogy hazaköltözzön a családjával, mert fontosnak tartotta, hogy a gyermekei is olyan környezetben nőjjenek fel, ahol otthon vannak.


Dr. Pongrácz Blanka orvosként tisztában van a régió sajátosságaival, ami a reumatológiai betegségek előfordulását és milyenségét illeti. A modern társadalom életvitele is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a reumatológiai megbetegedésekben szenvedők száma folyamatosan nő. Ez világszerte egyre növekedő népegészségügyi problémát jelent, befolyásolja a mozgásszervi funkciót, és ezzel jelentős terhet ró a családra és a társadalomra egyaránt.


A reumatológia a mozgásszervek, vagyis a gerinc, a csontok, a procok, az ízületek és az inak, az izmok fájdalommal és/vagy funkciózavarral járó megbetegedéseivel, illetve azok konzervatív (nem műtéti) kezelésével foglalkozik.


Minden olyan esetben, amikor egy-egy mozgásszervi panasz 1-2 héten át húzódik, érdemes szakemberhez fordulni. Ez különüsen fontos lehet, mivel gyakori összefüggés van egyes belgyógyászati, bőrgyógyászati, szemészeti és reumatológiai kórképek között.


A West Medica (Caritas) Klinika modern gyógyászati felszereltséggel várja a gyógyulni vágyókat a Károlyi út 3. szám alatt, hogy egy átfogó kivizsgálást követően megtalálhassák a legmegfelelőbb kezelési módot mindenki számára. 


Az ellátás családorvosi küldőpapírral ingyen is igénybe vehető. Előjegyzést kérni lehet személyesen a klinika székhelyén, a Károlyi út 3. szám alatt, vagy telefonon a következő számokon: 0261-769725, 0361-409222, 0745-572099.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: