2013-07-10 10:18:46• hírek • Blikk.hu

Rettegnek Alfölditől az X-Faktor énekesei

Már javában folynak a 2013-as X-Faktor válogatói, ahová több százan jelentkeztek olyanok, akik szeretnének bejutni az élő show-ba. Alföldi Róbert, Geszti Péter, Szikora Róbert és Tóth Gabi már keményen dolgozik azon, hogy a legjobbakat vigye magával a mentorházba, ahol majd kiválasztják azt a tizenkét szerencsést, akik között már ott lesz az év hangja.

A Blikkhez eljutott információk szerint nincs könnyű dolga a mentoroknak, és bár nincs vita köztük, van aki keményebben, van, aki pedig kevésbé bírál.

– A legtöbben Alföldi Robitól félnek; joggal, hiszen azokat, akik elég bátrak, és kiállnak a színpadra énekelni, egyáltalán nem kíméli. Kritikus szemmel és kegyetlen szavakkal szinte lezavarja a színpadról azokat, akik nem odavalók – árulta el lapunknak egy bennfentes, aki ott volt a válogatókon. Elmondása szerint volt, aki sírva jött ki, miután előadta saját produkcióját, akkorát csalódott a mentor szigorú szavait hallva.

– Szikora a legvajszívűbb mentor. Persze ő is megmondja a véleményét, ha nem tetszik neki valaki, de azt is mindig, ha nagy tehetséget lát a színpadon. Nem igazán kritizál, leginkább csak azt szokta mondani, hogy „nekem nagyon tetszettél". Tóth Gabi már volt tehetségkutatóban, hiszen annak idején a Megasztárban tűnt fel, így ő leginkább a saját tapasztalataival látja el a versenyzőket – tette hozzá a Blikk neve elhallgatását kérő informátora.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: