2020-01-06 11:04:04• hírek • Fizetett tartalom

Retró bulival fűszerezett éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

Alkalomról alkalomra nő azoknak a wellness-kedvelőnek a száma, akik az éjszakai fürdőzést választják szombat esti programként az Aquastarban.

De ez nem is csoda, hiszen az ilyen szaunázással egybekötött éjszakai pancsolásoknak valóban különleges hangulata van. Aki egyszer belekóstolt ebbe, már nagyon nehezen tud "leszokni" róla. Ha neked eddig nem volt szerencséd e feledhetetlen élményekhez, akkor január 11-én, szombaton irány Aquastar Gyógy- és Élményfürdő, ahol egy lehengerlő éjszakai fürdőzéssel indíthatod az évet. A legújabb vizes bulit ez alkalommal minden idők legjobb retró zenei összeállítása teszi feledhetetlenné, és természetesen az örökzöld slágerek mellett óránkénti szaunaszeánszokkal is kedveznek a lazulni vágyóknak.
 

Az éjszakai fürdőzés ez alkalommal is 22:00-kor veszi kezdetét és 02.00-ig tart. Egy belépőjegy 30 lejbe kerül személyenként, mely tartalmazza az óránként szervezett szaunaszeánszokat. Ne hagyd ki hát te sem a szombati éjszakai fürdőzést: vesd bele magad a 2020-as évbe és pezsdülj fel az Aquastarban!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: