2009-09-09 14:47:19• hírek • Szatmar.ro

Részteleken kezd a címvédő

A címvédő Homoród
A címvédő Homoród

Az Olimpia csapata Óváriban kezdi a Román Kupa küzdelmeit.

A Megyei Labdarúgó Egyesület szerdán megtartotta a Román Kupa megyei szakaszának sorsolását. Az első fordulóban nem kevesebb, mint 63 csapat érintett, ezért az Érkávási AS erőnyerőként továbbjutott. Mivel ez összesen 32 párosítást jelent, az MLE úgy döntött, az első fordulót két játéknapon bonyolítja le: az elsőre szeptember 16.-án, a másodikra 23.-án kerül sor.

A címvédő Homoródi Gama a Részteleki Siomii otthonában lép pályára az első játéknapon, míg az idei döntős Óvári Somesul a Szamosborhídi Gloria pályáján kezdi meg a küzdelmeket, de a második játéknapon. A Szatmárnémeti Olimpia az Óvári második csapata ellen kezd.

Érdekesség, hogy egymás ellen küzd meg a továbbjutásért a két Victoria, a mezőteremi és a nagykárolyi, míg Bélteken szomszédharcra kerül sor, hisz a Stiinta vendége az Ákosi Baile Termale lesz.

A teljes párosítás:
első játéknap, szept.16:

Apai Victoria-Aranyosmeggyesi Dacia, Halmi Speranţa-Bikszádi Forestiera, Szamosdobi Voinţa-Vetési Viitorul, Részteleki Şoimii-Homoródi Gama, Borválaszúti Prietenia-Szamoskrassói Someşul, Szamosdarai Recolta-Avasfelsőfalui Energia, Pusztadaróci Recolta-Szatmárzsadány 2009 Barta, Meggyesgombási Venus-Avasújvárosi Talna, Batizi Sportul-Sárközújlaki AS, Szatmárnémeti Mobila-Szatmárudvari Someşul, Pálfalvi Unirea-Madarász Şoimii, Szatmárnémeti Atletic-Egri Sasok, Nagytarnai Înfrăţirea-Turci Minerul, Óvári Someşul II-Szatmárnémeti Olimpia, Szopori Dacia-Tasnádi Unirea, Mezőteremi Victoria-Nagykárolyi Victoria.

2. forduló, szept.23:
Gencsi AS-Érkávási Olimpia, Kismajtényi Crasna-Börvelyi Stăruinţa, Nagymajtényi Gloria-Kaplonyi Fortuna, Domahidi Olimpia-Csanálosi Kneho, Piskolti Unirea-Mezőfényi Fröhlich, Domahidi Sport Klub-Kálmándi Schwaben, Szamosborhídi Gloria-Óvári Someşul, Scărişoarai Lebăda-Szaniszlói Recolta, Csomaközi Schamagosch-Mezőpetri Victoria, Bábcai Voinţa-Erdődi Cetate, Bélteki Ştiinţa-Ákosi Băile Termale, Tasnádszántói Vulturii-Érendrédi Real,  Hadadi Chesi-Bogdándi Speranţa, Lázári Voinţa-Decebali Luceafărul, Szárazberki Unirea-Szatmárzsadányi Voinţa.

Az Érszakácsi AS áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: