2013-08-19 10:33:01• hírek • Prohardver.hu

Reszkessetek vakuk, jön a LED Light Cube!

Forradalmi, fotózáshoz és videózáshoz használható fényforrás van készülőben.

A LED Light Cube fénykibocsátó diódás, álló- és mozgóképhez egyaránt használható fényforrást olyannak tervezték a kitalálói, hogy az a jelenlegi vakurendszerek hiányosságait teljes mértékben eliminálja. Nincs többé várakozás villanások között (zéró újratöltési idő), sokkal jobb, pontosabb a vaku teljesítményének vezérelhetősége, nincs szükség többé külső akkukra és ráadásul sokkal flexibilisebb a rendszer a hagyományos villanókhoz képest.

Amint az már a nevéből sejthető, a LED Light Cube egy kocka alakú fényforrás, amit igazán a gyorsasága, a hordozhatósága, kis mérete, nagy fényereje és az akkujának teljesítménye tesz különlegessé. Ráadásul nem csak fényképezéshez, hanem videózáshoz is használható, tehát folyamatos megvilágítás is megvalósítható az eszközzel.

A fénykocka mérete 10 x 10 x 10 centiméter, tömege 750 gramm, teljesítménye 300 Watt (f/22 @ 1 m / ISO 100), kialakításának köszönhetően párosítható tetszőleges számú társával (akár 10-100 stb. darab is összeköthető és egy egységként vezérelhető), színhőmérséklete konstans 5500 Kelvin (függetlenül a beállított fényteljesítménytől), teljesen zajtalan, mivel nincs szükség hűtőventilátorra, a villanása 1/8000-30 mp közt állítható, rendelkezik modellfény funkcióval, távvezérelhető vakuszinkron kábellel, vagy vezeték nélkül, de működik fényérzékeny slave-ként.

A cikk folytatása a Prohardver.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: