2017-07-17 13:28:07• hírek • Kocsis Zoltán

Részegségi verseny a szatmári közutakon – szatmárhegyi nyertessel

Mintha valamiféle bizarr részegségi versenyben vettek volna részt, ijesztő állapotban ültek kormánykerék mögé a szatmári autósok az elmúlt hétvégén.

A közúti rendőrök vasárnap kora délután Avasújvárosban állítottak egy személygépkocsit, amelyet egy 38 éves férfi vezetett. Mivel érezhetően alkoholos állapotban volt, megfúvatták, a szonda pedig 0,89 mg/l alkoholszintet mutatott az avasfelsőfalui férfi leheletében.

Nála jelentősen részegebb volt az a férfi, akit még szombat kora délután állítottak meg Szatmárnémetiben, a Thököly (Basarabia) utcában: a 31 éves nagymadarászi autós leheletében 1,14 mg/l szintet regisztrált a szonda.

Sajnos nem ő volt a hétvége dicstelen rekordere, hanem egy 42 éves szatmárhegyi autós, akit vasárnap este állítottak meg a rendőrök Szatmárhegyen: ő 1,56 mg/l alkoholszintet lehelt a szondába!

A hétvége közúti mérlegéhez tartozik két, jogosítvány nélkül vezető 52 éves férfi. Az egyiket, egy szatmári autóst szombaton Erdődön állították meg egy személygépkocsit vezetve, a másikat pedig, egy nagybányait, vasárnap reggel Szamoslippón. Ő egy haszongépjárművet vezetett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: