2012-02-28 18:10:21• hírek • Kocsis Zoltán

Érthetetlen baleset a Golescu híd lábánál

Egy személy kórházba került, a másik viszont sértetlenül megúszta azt a közlekedési balesetet, amely kedd délután történt a Golecu híd lábánál, a Szamos jobb partján.

Az eset kevéssel 18.15 óra előtt történt. A fehér színű Opel Corsa és a szürke Audi kombi a Golescu utca felől közeledtek a hídhoz. Amint elhaladt a két menetirányt elválasztó kis sziget mellett, az Opelt vezető középkorú nő hirtelen másik irányba akart fordulni. Figyelmen kívül hagyva, hogy a két menetirányt záróvonal választja el egymástól, továbbá azt is, hogy pont egy gyalogosátjárón haladt át.

A belső sávon érkező, Audit vezető fiatalember már nem tudott időben lefékezni, és oldalba kapta az Opelt, pont a vezető melletti ajtót. Az ütközés következtében az idősebb nő, aki elmondása szerint komoly gerincpanaszokkal küszködött korábban, könnyebb sérüléseket szenvedett. Őt a kiérkező mentősök a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállították.

A fiatalember sértetlenül úszta meg a balesetet. A Szatmár.ro kérdésére válaszolva elmondta, hogy amikor észrevette az előtte haladó autós szándékát, már nem tudta elkerülni az ütközést.

A két sofőrön kívül más nem tartózkodott a két személygépkocsiban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: