2019-11-07 14:26:27• hírek • Bede Emőke

Részegen, jogsi nélkül autózott a nagykárolyi férfi

November 6-án, 17 óra 15 perc környékén a szatmári közlekedésrendészeti osztály munkatársai a 19A jelzésű országúton, Alsószopor területén tartottak rutinellenőrzést.

Az akció során félreállítottak egy személyautót, melyet egy 44 éves nagykárolyi férfi vezetett, ám mint kiderült, az illető egyetlen kategóriában sem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. Ha ez még nem lett volna elég, az alkoszolszondás teszt is pozitív eredményt hozott: a férfi leheletében 1,53 mg/l-t mért a készülék. A hatóság bűnügyi eljárást kezdeményezett az ügyben.


A hivatalos tájékoztatás szerint egyébként a szerdai nap során több mint 130 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalanul közlekedő autóvezetőkre, melyeknek összértéke kb. 48 ezer lej. Kiegészítő intézkedésként 14 sofőr jogosítványát függesztették fel. 10-et ezek közülük gyorshajtásért, ugyanis a 22 és 70 év közötti sofőrök 103 és 158 km/h közötti sebességgel száguldoztak, amikor a radar lencsevégre kapta őket. További két sofőr pedig azért mondhatott búcsút vezetői engedélyének, mert nem álltak meg a jelzőlámpa piros jelzésénél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: