2013-04-03 14:34:00• hírek • Kocsis Zoltán

Részegen és jogsi nélkül lopott autót egy férfi Piskolton

Mint az ismert viccben - részegen, megfelelő jogsi nélkül vezetett egy nagykárolyi férfi egy lopott gépjárművet Piskolton. A valóságban azonban nem poénnal, hanem egy három vádpontból álló büntetőjogi eljárással zárult az eset.

Április 2-án, kedd délután 17.00 óra körül egy helybéli férfi értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen tettes ellopta az egyik üzlet elé leparkolt kisbuszát. Percekkel később meg is találták a járművet néhány utcával odébb.

Kiderült aztán, hogy az alkohol hatása alatt álló nagykárolyi illetőségű Vasile B. kihasználta, hogy tulajdonosa a gépkocsiban hagyta a slusszkulcsot: beindította a motort, majd néhány utcával távolabb magára hagyta a járművet. A vizsgálat során fény derült arra is, hogy a 60 éves férfi nem is rendelkezett megfelelő kategóriájú vezetői engedéllyel.

A vicces kedvű férfi ellen végül három pontban indítanak büntetőjogi eljárást: autólopás, a gépjármű kategóriájához nem megfelelő vezetői engedéllyel való vezetés közúton valamint alkohol hatása alatt való vezetés közúton.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: