2012-03-26 08:06:23• hírek • Blikk.hu

Részegen balhézott VV Éva

Hajánál fogva ráncigálták a földre VV Évát az egyik fővárosi szórakozóhelyen. A lány flegmán hadonászott a pultnál a cigijével, és több ember lábára is rátaposott, mert már járni is alig tudott, annyira módosult tudatállapotban jelent meg egy celebbulin. Egy fiatal lánynál elszakadt a cérna, és megtépte.

Baukó Éva igencsak jó hangulatban érkezett a helyre, szemtanúk szerint azonnal látni lehetett rajta, hogy már korábban is fogyasztott alkoholt. A lány arcán már nem volt természetes a mosoly, és ahogy belépett a Közgáz épületébe, elbotlott a lépcsőn, s azonnal hasra esett. Már a Supernem-koncert alatt látszott, hogy ebből még baj lehet, mert égő cigarettával hadonászott folyamatosan a pultnál, és egyre több vendéget idegesített a jelenléte. Majd a vad tombolás amazonok harcába torkollott.

- Két hölgy lábára is rátaposott tánc közben a tűsarkújával. Mivel nem kért bocsánatot, az egyik lánynál elszakadt a cérna, megfogta Évát a hajánál fogva, és leráncigálta a földre egy látványos mozdulattal.

Utána Éva felállt, és lökdösődni kezdett az elkövetővel, majd az égő cigijét is elnyomta a lány kezén. Ezt követően közelharc alakult ki köztük, amelynek a végén Évát egyszer vállon, majd alkaron harapták. Ezen a ponton szétlökdöstük a verekedő lányokat - mesélte Zoltán a szemtanú.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: