2019-01-18 13:54:42• hírek • Bede Emőke

Részegen autózott a városban, de a rendőrök elkapták

Nem volt eseménytelen a közlekedési rendőrök csütörtöki napja: egyetlen nap alatt öt jogosítványt függesztettek fel és két forgalmi engedélyt vontak be, illetve sikerült lefülelniük egy erősen ittas sofőrt is.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint a 48 éves szatmárnémeti autóvezetőt a város területén állították félre a rendőrök, majd a rutineljárásnak megfelelően megfújatták vele a szondát. A készülék 1,18mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki, azaz a férfi már jócskán ittas állapotban volt, amikor az egyenruhások megfogták. A véralkoholszint pontos megállapítása érdekében a sofőrt kórházba kísérték, a kapott eredmények után pedig bűnügyi dossziét nyitottak alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
 

Ugyancsak a csütörtöki napon a rendőrség előállított egy 69 éves oláhcsaholyi férfit is, akit korábban a szatmári bíróság 2 év 8 hónapnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélt közlekedési bűncselekmény elkövetése miatt. Hogy az idős férfi pontosan milyen bűnt követett el, azt a közlemény nem pontosította, az viszont biztos, hogy az illetőt már elhelyezték a helyi börtönben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: