2011-01-03 11:32:13• hírek • Balog Anita

Részegekkel telt meg a Sürgősségi

Egy részeg lánnyal indult az év a sürgősségin.

Míg a karácsony a jobbnál jobb falatok elfogyasztásáról, addig a szilveszter az italozásról szól a legtöbb ember számára. Nos, ez a sürgősségin is megmutatkozott, hiszen a Szilveszter éjszakáján ellátott betegek túlnyomó többsége - többé-kevésbé - részegen került kórházba. Délután 7 óra és reggel 7 között összesen 49 személy szorult egészségügyi ellátásra, a 2011-es év első páciense pedig egy 18 éves leányzó volt, akit erősen ittas állapota miatt kellett ellátni.

Az év elejétől január 3-án reggel 7-ig összesen 316 személyt láttak el, ezek közül 109 volt gyermek vagy fiatalkorú. Összesen 13 személy került erős ittas állapotban a sürgősségire, heten Szilveszter éjszakáján.

Tíz személyt kellett ellátni, mert erőszakos cselekmény áldozatai lettek, három személy pedig közlekedési balesetben sérült meg, emiatt került kórházba.

Az elmúlt napokban egy öngyilkossági kísérletre is sor került: egy 24 éves fiatalember ittas állapotban vágta fel az ereit - azaz próbálta felvágni az ereit, ugyanis csak felszíni sebeket ejtett magán, ezért miután ellátták, ki is engedték a kórházból.

A fentebb említett időszakban 11 gyermek látta meg a napvilágot, nyolc fiú és három lány.


Sokan kerültek ittas állapotban a sürgősségire
Sokan kerültek ittas állapotban a sürgősségire


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: