2019-01-07 08:21:09• hírek • Bede Emőke

Egy halálos áldozat, nyolc sérült: súlyos baleset Érszőlős közelében

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap esti óráiban a Bihar megyei Érszőlős (Viisoara) közelében: a frontális ütközésben egy ember életét vesztette, nyolc személy pedig megsérült.

A szerencsétlenség vasárnap este, 21 óra környékén történt a 191-es jelzésű, Tasnádot és Margittát összekötő országúton, Érszőlős közelében –tájékoztat a Bihon.ro. A hírportál értesülései szerint a nyolc sérült között két kiskorú is volt, egy 14 és egy 15 éves lány. Az összeroncsolódott autókból öt személyt a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Sajnálatos módon a vétlen kocsi sofőrje, egy 21 éves fiatalember azonnal életét vesztette, érte már a kiérkező mentősök sem tehettek semmit. A mentés idejére az útszakaszon áthaladó forgalmat lezárták.


Az ügyben készült első hivatalos közlemény szerint a balesetért a felelősség azt a szintén 21 éves Szatmár megyei, pontosabban szólva pelei (Becheni) fiatalembert terheli, aki jogosítvánnyal nem rendelkezve ült egy BMW volánjához. A fiú az egyik kanyarban egyelőre tisztázatlan okok miatt átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő autóval, kioltva ezzel a vétlen sofőr életét. 


A rendőrök folytatják a nyomozást a baleset pontosabb körülményeinek tisztázása érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: