2013-06-03 16:54:37• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg traktorista ütött el cseh motorost Szatmár megyében

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Részeg traktorista ütött el a vasárnapi nap folyamán egy cseh motorost a Szatmár megyében található Lajosvölgye településen. A vizsgálatok során kiderült, a sofőrnek nem is volt vezetői engedélye. Szerencsére a motoros megúszta a balesetet.

Az Mózesfaluból származó Gheorghe M. a DN 19-es számú országúton haladva Lajosvölgye településen egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő motorosnak, akit elütött. A motorkerékárt vezető cseh állampolgár Petr S. szerencsére sérülés nélkül megúszta az esetet.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 56 éves traktorista jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, mielőtt a kormánykerék elé ült volna: kifújt levegőben is 0,62 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda. Miközben a férfit az Avasfelsőfalui Városi Kórházba vitték, hogy vérvizsgálatnak vethessék alá, kiderült, hogy nem is rendelkezik vezetői engedéllyel. Jogosítványát még 2012-ben függesztették fel.

A férfi ellen így alkohol hatása alatti közúton való vezetés mellett vezetői engedély nélküli közúton való vezetés miatt emel vádat a törvényszék.

Nem ő az egyetlen azonban, akit részeg vezetésen értek a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai vasárnap. A 49 éves Stefan. T. Vámfaluban 1,08 mh/l koncentrációval bukott le, míg a 43 éves Adrian D. Szatmárnémetiben 0,52 mg/l koncentrációt fújt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: