2012-10-22 13:31:03• hírek • Szatmar.ro

Részeg sofőr okozta a szamoslippói halálos balesetet

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Alkohol befolyásoltsága alatt állt az a gépkocsivezető, aki halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott vasárnap Szamoslippó közelében - derül ki a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóközleményéből. Az elmúlt három napban további három közlekedési baleset történt a megye közútjain.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset még vasárnap hajnali 04.20-kor történt a DJ 193 jelzésű megyei úton Szamoslippó közelében. A T.G.S. monogrammal rendelkező erdőszádai munkanélküli a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát nagy-britanniai rendszámú személygépkocsija fölött, átsodródott az úttest baloldalára és az árokba borult. A baleset következtében a gépkocsi utasa, a 24 éves B.F.A. remetemezői lakos az életét vesztette, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a 37 éves férfi alkohol befolyásoltsága alatt vezetett, a kifújt levegőben a szonda 0,76 mg/l alkoholszintet regisztrált. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés és alkohol befolyásoltsága alatt közúton való vezetés vádja miatt indul eljárás.

Súlyos motorosbaleset történt vasárnap délután 19.00 óra körül Túrvékonyán, ahol az avasújfalui Nicolae S. elveszítette uralmát motorkerékpárja fölött és az árok fölötti egyik hídnak ütközött. A baleset következtében a 19 éves fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Szintén egy árok fölötti hídnak ütközött robogójával péntek délután a DJ108M jelű megyei úton a 44 éves H.D.M. Az újkálmándi férfi szintén súlyos sérüléseket szenvedett, őt is kórházba kellett szállítani.

A legkönnyebben az a 73 éves kerékpáros úszta meg a hétvégi baleseteket, akit szombat délben a 33 éves vetési T.E.V. ütött el személygépkocsijával Szatmárnémetiben, a Károlyi úton. A biciklis, aki elővigyázatlanul próbált meg irányt változtatni, kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: