2018-09-17 11:36:35• hírek • Bede Emőke

Részeg sofőr okozott balesetet a Batizi úton

Közlekedési baleset történt vasárnap a Batizi úton –tájékoztatta szerkesztőségünket a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

A jelentés szerint egy 28 éves Prahova megyei sofőr nem tartotta be a kötelező követési távolságot, ezért hátulról belerohant az előtte haladó autóba. A baleset miatt könnyebb sérüléseket szerzett egy 51 éves szatmári éves nő, aki a vétlen autóban utazott.
 

Mindkét sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. Mint kiderült, a vétkes sofőr jócskán italozott, mielőtt autóba ült, ugyanis leheletében 1,09 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a készülék. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés és alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt indítottak eljárást, de nem ő volt az egyetlen, akinek ilyen balszerencsésen telt a hétvégéje.
 

Szeptember 14. és 16. között ugyanis nem kevesebb mint 200 pénzbírságot szabtak ki a közlekedésiek, ezek összértéke eléri az 50 ezer lejt. Kiegészítő intézkedésként 17 jogosítványt felfüggesztettek, 4 forgalmi engedélyt pedig bevontak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: