2014-09-26 16:07:36• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg sofőr borult árokba Audijával Lázáriban

Négy komolyabb közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában Szatmár megyében: a mérleg három súlyosabb és két könnyebb sérülés, továbbá hét megrongálódott jármű.

A legsúlyosabb közlekedési baleset péntek hajnalban történt Tarsolc településen, ahol két terepjáró ütközött össze. A rendőrség tájékoztatása szerint hajnali 6.00 óra előtt néhány perccel a túlzott sebesség miatt Nelutu F. elveszítette uralmát Opel Fronterája fölött, átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy Dacia Dusterrel. Utóbbi máramarosi vezetője valamint egy utasa komolyabb sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani őket.

A másik súlyos baleset csütörtök délután Lázáriban történt. D. Zoltán szintén a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Audi típusú személygépkocsija fölött és az út menti árokba borult. A balesetet követően az 50 éves sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínelő rendőrök ráadásul megállapították, a férfi erősen részeg volt: a szonda 1,42 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott kifújt levegőben.

A másik két baleset egyaránt dél körül történt Szatmárnémetiben. Előbb az Ősz utcában haladva egy 29 éves férfi Volkswagen Krafter típusú haszongépjárműjével nem állt meg a Stop táblánál és összeütközött egy szabályosan közlekedő Volkswagen személygépkocsival. Utóbbi vezetője, egy 52 éves sofőr kisebb sérüléseket szenvedett.

Kevéssel ezután a Prahovei utcában egy 38 éves nő balra akart fordulni Opeljével, ám nem adott elsőbbséget a másik sávban szabályosan közlekedő Honda típusú motorkerékpárnak, melynek vezetője, Gabriel P. szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett az ütközést követően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: