2014-12-28 15:39:39• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg kiskorú kántáló rabolta ki a keszi férfit

Kántálók raboltak ki egy férfit  a Szatmár megyei Keszi településen csütörtök este. Egy 15 éves kiskorú késsel fenyegetőzve jutott hozzá a rabolt összeghez. A rendőrséget csak másnap délelőtt, 10.40-kor értesítették a 112-es egységes segélyhívó telefonszám használatával.

A vizsgálat során kiderült, hogy a Pele településről származó 15 éves kamasz valamint a 34 éves Florin P. csütörtök este állított be B. Bélához. A kántálókat a házigazda itallal kínálta és a három, már amúgy sem józan férfi elkezdte közös italozását. Florin P. egyszer csak 10 lej kölcsönt kért a vendéglátójától, majd folytatták az ivást.

Egy adott pillanatban a 15 éves kamasz felkapta a konyhaasztalon fekvő kést és elkezdett vele fenyegetőzni, arra kényszerítve a házigazdát, hogy átadja a zsebében megbúvó 200 lejt. Eközben Florin P. megpróbálta leállítani cimboráját - eredménytelenül.

Miután megkapta a pénzt, a 15 éves bűnöző sietve elhagyta a házat, majd Florin P. is követte. A vizsgálatok során kiderült, a három érintett jól ismeri egymást, hisz rendszeresen együtt ittak a sértett házában. A rendőrség rablás vádjával indított büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: