2014-09-28 15:19:42• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg kamaszok sörösüveggel verték fejbe társukat

Megdöbbentő, egyben elgondolkodtató eset történt péntek késő este a Szatmár megye Pele településen: két tizenéves kamasz egy sörösüveggel verte fejbe társukat. Mindannyian részegek voltak! Szintén nem mindennapi eset, hogy a szatmárnémeti férfit egy autószerelő műhely udvarán bántalmazták, ráadásul gépkocsiját is megrongálták.

A Sződemeter községhez tartozó Pele településen történt eset még péntek késő este zajlott le. A rendőrséget a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítették. A helyszínelés során kiderült, hogy az egyaránt alkohol hatása alatt álló 15 (!) éves K.T. és a 14 (!) éves V.A. a település korcsmája előtti úton egy sörösüveggel fejbe vágta a 16 éves L.C.-ét, majd öklükkel többször is arcon ütötték.

Az áldozatot a nagykárolyi kórházba szállították, az elkövetőek ellen pedig erőszak és testi sértés vádjával indul büntetőjogi eljárás. Elgondolkodtató ugyanakkor, hogy ezek a gyerekeknek ebben a korban talán még az esti mesét kellett volna nézniük, nem a korcsmában részegeskedni. Vajon milyen családmodellt látnak odahaza? És azt is érdekes lenne megvizsgálni, miként jutottak alkoholhoz ebben a fiatal korban.

Szintén nem hétköznapi esetről számolt be a rendőrségnek I. Marcel, akit egy szatmárnémeti autószerelő műhely udvarán ütött meg többször is ököllel és lábbal T. Ciprian és C. Bogdan, előbbi ráadásul autóját is megkarcolta.

A kárfelmérést szakember bevonásával folytatták, a két férfi ellen testi sértés mellett rongálás vádpontban is eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: