2012-01-28 12:46:19• hírek • Szatmár.ro

Részeg fiatal tört össze több autót a 16-os lakótelep utcáin

Mozgalmas volt a péntek éjszaka a 16-os lakótelep utcáin: éjfél után egy sárga Seat Leon típusú személygépkocsi randalírozott az utcákon. Több autónak is nekiment, az ámokfutásnak valószínűleg csak az vetett véget, hogy minkét első kereke kidurrant.

Szombat délben még lehetett sérült autókat látni a Poiana Codrului étterem háta mögött található tömbházak között, illetve a közeli általános iskola előtt, de több összetört járművet már elszállíttattak tulajdonosaik. Mivel a rendőrségi szóvivőt nem tudtuk elérni, a szomszédoktól beszerzett információra hagyatkozva írunk az esetről.

Az egyik környéken lakó elmondása szerint a huszonéves fiatalember a szűk lakónegyedi utcákon randalírozott, a lehető legtöbb közlekedési szabály megszegve - többek között az egyirányú utcában is forgalommal szembe száguldott.

A száguldozásnak legalább hat autó látta a kárát, volt amelyik egy kisebb karcolással vagy horpadással, kitört lámpával úszta meg a balesetet, de akadt olyan is amelyen jelentősebb kár keletkezett. Az ütközések következtében több autót is egymásba tolt.

Részeg fiatal randalírozott a város utcáin

Részeg fiatal randalírozott a város utcáin

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: