2017-01-23 16:50:38• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg és pofátlan

Szatmárnémetiben a hétvégén több autóst is ittas vezetésen ért a rendőrség, de sajnos nem csak a megyeközpontban fordult ez elő. A kiszabott közúti bírságok közel kétharmada a sebességhatár átlépése miatt született.

A szatmári megyeszékhelyen az elmúlt hétvégén két férfit ért ittas vezetésen a rendőrség. Egyikük, egy 29 éves férfi, akit a város régi központjában, a Szabadság-téren állítottak meg a rendőrök, elutasította az alkoholtesztet és a vérvizsgálatot is. Pedig bűzlött az alkoholtól - így büntetőjogi eljárást indítottak ellene.

A másik esetben a 35 éves részteleki férfit a Decebal-hídon állították meg vasárnap hajnalban - az ő leheletében 0,67 mg/l alkoholszintet mért a szonda.

Ennél is magasabb értéket produkált egy 30 éves egri férfi Túrterebesen, szintén vasárnap hajnalban: 0,70 mg/l-t. Ittas vezetésért mindkettejük ellen büntetőjogi eljárást indítottak.

A közúti rendőrség a hétvégén 365 bírságot szabott ki Szatmár megyében, 56.000 lej értékben. A bírságok közel kétharmada, 130 a sebességhatár átlépése miatt született. Huszonkilenc autós a biztonsági öv mellőzése, 20 pedig szabálytalan parkolás miatt fizethet. A rendőrök 17 jogosítványt és 6 forgalmi engedélyt is bevontak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: