2019-11-24 09:59:49• hírek • Bede Emőke

Részeg ámokfutót kapcsolt le a szatmári rendőrség szombat éjszaka - Videó

Hihetetlen képsorokat rögzített szombat éjszaka egy sofőr: az előtte haladó furgon vezetője teljesen kiszámíthatatlan módon, több autós életét is veszélyeztetve tartott Szatmárnémeti felé.

A DriversSM Facebook-oldal által közétett felvételen tisztán látszik, hogy az Erdőd irányából Szatmárnémeti felé tartó, angol rendszámú furgonnal közlekedő sofőr folyamatosan szlalomozik a menetirányok két sávja között, többször is kockára téve a szemből érkező autósok életét. A képsorokat rögzítő autós, illetve a szemből érkező kocsik is többször is rávillantottak a férfira, ezzel figyelmeztetve a már-már kamikaze módjára száguldó sofőrt, ki szemmel láthatóan semmit sem fog fel az egészből. A feszültség pedig csak tovább fokozódott, amikor a furgon vezetője immár a város területén művelte ugyanezt, ahol értelemszerűen nagyobb az autós forgalom, illetve a Hegyi úton egy gyalogos is bármikor elébe léphetett volna.
 


A felvételeket készítő sofőr autójában ülők szerencsére nem teketóriáztak, a 112-es segélyhívón értesítették a rendőröket a négy keréken száguldó közveszélyről. A közlekedési rendőröknek a Hegyi úton sikerült megállítaniuk a furgont, melynek kormányánál egy 34 éves, újnémeti férfi ült. I. Paul kategorikusan visszautasította a szondás vizsgálatot, ezért az egyenruhások a helyi kórházba kísérték, hogy ott vérvizsgálat segítségével derítsék ki, mennyi alkoholt fogyasztott a férfi.


Sajtóértesülések szerint I. Paul korábban közlekedési rendőrként dolgozott, viszont többször is összetűzésbe került a törvénnyel. Jelenleg is bűnügyi eljárás folyik ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: