2017-07-14 07:58:11• hírek • hirado.hu

Repülőgép végzett egy nővel a strandon

Életét vesztette egy 57 éves nő a Szent Márton-sziget holland részén fekvő reptéren – számolt be a Nltimes. Az áldozat beverte a fejét egy betondarabba, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A kis sziget világhírű reptere sok turistát vonz, akik veszélybe sodorják magukat a kaland kedvéért.

A tragédia a hírhedt Juliana hercegnő nemzetközi reptéren történt, amit a tengerparttól csupán pár méterre építettek. A strandolók általában a reptér kerítésébe csimpaszkodva nézik a le -és felszálló repülőket, hogy a sugárhajtású motor ereje ne dobja be őket a vízbe. Sokukat felemeli a földről a hajtómű ereje, de eddig még mindenkinek sikerült megtartania magát.

A rendőrség jelentése szerint az 57 éves új-zélandi nő is a kerítésbe kapaszkodott, de a hajtómű ereje szinte katapultálta az asszonyt, aki hátrazuhant és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe – írta a BBC.

A kerítésen figyelmeztető feliratok és jelzések is vannak, de a helyiek és a turisták általában figyelmen kívül hagyják a biztonságuk érdekében meghozott óvintézkedéseket.

Az eddigi információk szerint az új-zélandi nő a reptér első halálos áldozata – írják. 2000-ben egy svájci turistát fújt el a felszálló utaszállító, aki súlyos sérüléseket szenvedett, majd beperelte a repteret. A bírósági döntés értelmében egyértelműbb figyelmeztetést kellett volna kihelyezniük, de a helyi hírforrások szerint ez nem történt meg.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: