2012-08-31 10:56:07• hírek • Szatmár.ro

Republic-koncert a Sárközújlaki Városnapokon

Fél éven belül második alkalommal is Szatmár megyébe látogat Magyarország egyik legismertebb pop-rock együttese, generációk kedvence, a Republic. A folk elemeket előszeretettel alkalmazó banda idén tavasszal Nagykárolyban adott egy nagy sikerű koncertet, ezúttal pedig Sárközújlakon lép majd színpadra a szeptember 1-2.-án megrendezendő városnapokon.

A Sárközújlaki Városnapokon, amelynek helyszíne a labdarúgópálya melletti tér lesz, természetesen nem csak koncertek lesznek. A szervezők igyekeztek egy olyan programot összeállítani, amely a gyerekektől a családokon át a felnőttekig mindenkinek örömet okoz.

„Szerettünk volna egy olyan városnapot összehozni, amely kicsit más, mint amilyen az előzőek voltak. Meglátjuk, hogy ötleteink miként tetszenek majd a közönségnek. Én mindenesetre remélem, hogy mindenki jól fogja érezni magát", mondta a Szatmár.ro-nak Piricsi Artúr polgármester.

Szombaton különböző családi vetélkedők mellett bográcsfőző és töltöttkáposzta-főző versenyre is sor kerül. Az első napot az AlterEgo zenekar 21.00 órakor kezdődő koncertje zárja.

Másnap, azaz vasárnap különböző népzenei és néptánc-előadások igyekeznek szórakoztatni a nagyérdeműt, egyszersmind hozzájárulni a kulturális örökségünk népszerűsítéséhez. A gyerekek szórakoztatásáról különböző programok mellett bábszínház előadása is gondoskodik.

A nap és a teljes esemény fénypontja aztán vasárnap este jön el. Először 19.00 órai kezdettel a népszerű román popcsapat, a HI-Q lép majd színpadra, majd 21.00 órakor jön a Republic!

Sárközújlakon lép fel a Republic

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: