2016-05-23 09:29:05• hírek • Szatmár.ro

Rengetegen voltak vasárnap délután a Családi Hétvége rendezvényein

Rég nem láttunk ekkora tömeget a Kossuth-kertben! A programkínálat és a gyönyörű idő rengeteg családot csábított ki a Családi Hétvégére - olyannyira, hogy estére a lacikonyhák és a sörcsapolók is áru nélkül maradtak. Vasárnap délután nevettünk az Irigy Hónaljmiriggyel, buliztunk a Honeybeast slágereire és mulattunk a Bertici Fivérekkel.

Nagyon ki voltak már éhezve a szatmáriak egy ilyen rendezvényre, ez nem vitás. Szombaton is sokan voltak a Kossuth-kertben, de vasárnap egy adott pillanatban már akkora volt a tömeg, hogy a sétányokon jó időbe telt a park egyik részéből a másikba eljutni.

A színpad előtt 18 óra körül már alig lehetett mozdulni. Az Irigy Hónaljmirigy paródiazenekar koncertje sokakat a kertbe csábított, a négy kan pedig nem is okozott csalódást. Szinte minden dalt megelőzően átöltöztek, poénkodtak, na meg szólt a Numerakirály, a Világít a számban a Negro, a színpadra varázsolták Győzikét is, és még rengeteg utánozhatatlanul utánozott sztárt. Őket a Honeybeast követte, de a koncertet megelőzően Kereskényi Gábor polgármester- és Pataki Csaba megyei tanácselnökjelölt kisorsolták a hétvége tombolájának nyerteseit is. Aztán jött a Honeybeast és a sok sláger, Tarján Zsófia és zenésztársai igazán különleges bulis hangulatot teremtettek, a rajongók pedig nagyon élvezték a produkciót.

Koncert-szempontból a napot és a rendezvényt a Bertici Fivérek és barátaiknak mulatós koncertje zárta, s bár a közönség estére már elég fáradt lehetett, a színpad előtti tömeg a koncert végére sem ritkult.

Tény, hogy a három különböző stílusú koncert során az első sorokban folyamatosan változott a közönség. Akik pedig túl voltak kedvencük koncertjén, megrohamozták a sörsátrakat, lacikonyhákat vagy éppen a Bor- és Pálinkaszigeten kötöttek ki. Az esti órákban alig lehetett ülőhelyet találni az asztaloknál, a szatmáriak gyakorlatilag kiitták a Csíki Sör teljes készletét és volt olyan lacikonyha, amelyik a sütni való húsokból fogyott ki teljesen már 9 óra után.

A szatmári közönségnek még kell ugyan várnia, de nem olyan sokat egy hasonló, de jóval nagyobb kaliberű rendezvényre. A tervek szerint az idei Partiumi Magyar Napok augusztus 19-én fog kezdődni és 28-a lesz az utolsó napja.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: