2017-03-08 12:16:51• hírek • Szatmár.ro

Rengetegen rendelik az új 3310-est

A Nokia alapos ráncfelvarráson átesett mobilja butatelefon, de nagyon jól bírja az aksija.

A barcelonai mobilkongresszuson mutatták be az új Nokia 3310-est, és hatalmas volt az érdeklődés a nosztalgiamobil iránt. Ez pedig azóta sem változott, az előrendeléseket felvevő Carphone Warehouse-hoz özönlenek a megrendelések. Ami nem is csoda, hiszen 50 eurós árával sokak számára lesz ez a második telefon - idősek és gyerekek számára pedig az első.

Az új 3310-es arra lesz jó, amire az előd is volt: telefonálni. Igaz, internetezni is lehet rajta 2,5 G-s hálózaton, de ezt nem ajánljuk senkinek. A Nokia Series 30 operációs rendszer egyszerű, a 240x320 pixeles képernyő a célnak megfelel, a 1200 mAh-s akkumulátorral pedig akár 24 órán keresztül beszélhetsz, akkor sem adja meg magát. Sőt, egy töltéssel egy hónapig is bírja, ha nem használjuk, normál használatban pedig csak egy hét elteltével kell töltőre dugni. És lesz rajta Snake játék is.

Komoly újdonság a legendás 3310-eshez képest, hogy lesz rajta Jack-dugó és akár egy 32 gigás memóriakártyát is elbír, így rengeteg zenét tarthatunk majd a nosztalgiamobilunkon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: