2016-01-08 11:36:27• hírek • (x)

Rengeteg sztárfellépő a Zenés Barátságok márciusi felvételén

Igyekezz a jegyvásárlással, ha nem akarsz lemaradni a hatalmas bulival egybekötött nyilvános tévéfelvételről.

Töretlen a sikere a Bertici Fivérek zenés tévéműsorának: a szatmári helyi tévéadón elindult sorozatra gyorsan lecsapott a Muzsika TV, a Zenés Barátságok pedig a zenetévén a legkedveltebb műsorok között van.

A Bertici Fivérek pedig rendszeresen tartanak bulikat Szatmárnémetiben, számtalan erdélyi és magyarországi sztárelőadót elhozva a helyi közönség legnagyobb örömére. De a sok sztárt színpadra állító tévéfelvételek nem csak a szatmáriaknak szólnak: a fergeteges bulikra Erdélyből, de külföldről is busszal érkeznek a könnyed műfaj rajongói.

A 2016-os év legnagyobb bulija pedig már itt van a nyakunkon! A Muzsika Tv-n látható Zenés Barátágok műsor, március 11-én ismét hajnalig tartó hatalmas partival egyebekötött nyilvános tévéfelvételt tart Szatmárnémetiben az Esedra rendezvényteremben.

Fellépnek: a Bertici Fivérek (A műsor házigazdái), Király L. Norbi (X-Faktor), Magyar Rózsa, a Digital Scream, a Desperado, Komonyi Zsuzsi, Fekete Dávid (Megasztár), László Attila (Csillag születik), Tilinger Attila, Sihell Ferry és Henna, Kristóf Katalin és Milán, Sihell Vanessa, Josh, Győzike, Radics Márk, Endrődi Éva, Morvai Dani, a Balance Band, a Szimpla Kárpáci, Tomy, Daavid, a Két Haver, Robi Köszi Köszi és sokan mások!

Akik már részt vettek a Zenés Barátságok tévéfelvételein, azok tudják, hogy nagyon hamar elfogynak a belépők, ezért érdemes igyekezni a vásárlással. az év legnagyobb mulatós bulijára egy belépőjegy ára 65 lej, ami tartalmaz egy bőséges vacsorát (főétel+saláta) és egy welcome drinket.

A belépők megvásárolhatók a PRO Music irodában, Szatmárnémeti a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt (a Pálfalvai útról az első utca balra). Nyitvatartás: 10-től 17 óráig. A szervezők a jegyeket utánvétellel természetesen más városokba is postázzák! Bővebb információk a telefonon a 0725-985005-ös számon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: