2019-10-08 09:18:51• hírek • Bede Emőke

Rengeteg kábítószerre és készpénzre bukkantak a szatmári és nagykárolyi drogkereskedőknél – Helyszíni képek

Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb fogását könyvelhette el hétfőn a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság, azaz a DIICOT szatmári irodája.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint október 7-én rajtaütésszerű akciót szerveztek Szatmárnémeti és Nagykároly területén, melynek során összesen 12 házkutatást tartottak a kábítószer-kereskedelemre és -terjesztésre specializálódott bűnszervezet tagjainál. Az ingatlanokban végül összesen 250 gramm olívazöld színű, növényi eredetű szerre, 800 gramm, már simítózáras zacskókba csomagolt, de ugyancsak növényi eredetű anyagra és 75 grammnyi fehér porra bukkantak, illetve a kábítószerek mellett találtak még 100 grammnyi ékszert, 6 650 eurót, 12 600 lejt, 270 000 forintot, illetve 35 mobiltelefont.


A DIICOT szatmári irodájába 7 személyt kísértek be kihallhatásra, mi több, kettejüket 24 órára őrizetbe is vették. Az akcióban az igazgatóság és a rendőrség munkáját a speciális bevetési egység, azaz a maszkosok, valamint a csendőrség is segítette.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: