2012-09-27 14:26:41• hírek • X

Rengeteg játékkal és meglepetéssel vár a Züm-Züm Játszóház

Szeptember közepétől különféle játékokkal, tematikus partikkal és kézműves foglalkozásokkal várja a gyermekeket a Züm-Züm Játszóház, mely zsúrok, családi események lebonyolítására is kitűnő!

A szatmárnémeti Grand Malll II. emeletén nyílt Züm-Züm Játszóházban a gyerekek kedvükre kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak és szórakozhatnak felügyelet alatt és biztonságos körülmények között.

A Játszóház különféle minőségi játékaival és felszereléseivel kicsik és nagyobbak egyaránt kikapcsolódhatnak, a játékok mellett pedig professzionális animátorok biztosítják a kellemes időtöltést. A gyerekeket kreatív és edukatív foglalkozások, valamint tematikus partik is várják, azaz olyan rendezvények, amelyek elősegítik a gyermek szocializálását és fejlesztik kreativitását.

Érdemes ellátogatni a Kreatív Keddre, amikor a Züm-Züm nem csak játékok sokaságával, hanem különféle kézműves foglalkozásokkal várja kis vendégeit. A gyermekek ilyenkor kedvükre festhetnek, rajzolhatnak, vagy gyurmázhatnak, de egyéb szórakoztató tevékenységet is kipróbálhatnak.



Október 6-án, szombaton két időpontban is Pizsamaparti zajlik a Züm-Zümben. 16.30 órától a kicsiket, 19.00 órától pedig a 6 éves kor fölötti gyerekeket várja egy fergeteges parti, amelyre mindenképp kell vinni pizsamát és kispárnát.

A Pizsamaparti keretében rengeteg mókás játék, ének, tánc, párnacsata lesz és pattogatott kukorica is lesz. A részvételi díj 15 lejbe, testvérek számára pedig 25 lejbe kerül. A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik foglaljon időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

A játszóház kiválóan alkalmas zsúrok és családi események lebonyolítására. Nemcsak a jó hangulatról, hanem az animátorokról és akár az ételről is  gondoskodnak a Züm-Züm vezetői.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: