2014-07-14 15:42:16• hírek • (x)

Rengeteg izgalmas újdonsággal vár az Aquastar

Sportpályákkal, játszótérrel, a város legfinomabb shaormájával és csodákra képes halacskákkal vár az aquapark.

Nemrég ünnepelte első születésnapját a régió legnagyobb és legkedveltebb aquaparkja, az Aquastar. A születésnapi buli óta pedig rengeteg újdonsággal, meglepetéssel várják a vendégeket: még több szórakozási lehetőséggel, sportolási lehetőségekkel, gyermek-játszótérrel és egy rendhagyó wellness-szolgáltatással is.

De haladjunk szépen sorban: az Aquastar kibővített területén egy élőfüves minifoci-pálya, egy strandröplabda-pálya és egy lábtenisz-pálya kapott helyet. Egy új teraszon frissíthetik fel magukat a vendégek, vagy éppen lakhatnak jól azok, akik kedvelik a gyorsételeket. A grill-teraszon készül ugyanis a város legfinomabb és legnagyobb shaormája!

A gyerekek két felfújható légvárban vezethetik le felesleges energiájukat, az egyik egy vizes csúszda, a másik pedig egy ugrálóvár. Emellett pedig kipróbálhatják a vízidodzsemet is!

Felfújható csúszda és ugrálóvár az Aquastarban

Embereket gyógyítanak a halacskák

Az Aquastar legfrissebb újdonsága az a két akvárium, amelyben csodatévő halacskák vannak. Ázsiában és nyugat-Európa wellness-központjaiban már megszokott ezeknek a halaknak a jelenléte, Magyarországon nagyon ritka, mifelénk pedig egyedülálló az uszonyosok által végzett manikűr és pedikűr. A mohó halacskák ugyanis az ember kezéről és lábáról is leeszik az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet. Ráadásul a Garra Gufa halak segítségével enyhíthető a pikkelysömör és az excéma is.

Garra gufa halak gyógyítanak az Aquastarban

Új, illetve visszatérő bérletek

A téli időszakban nagyon népszerű csak szaunázásra feljogosító belépőt a vendégek kérésére újra bevezették, így a nyári időszakban is lehet csak szauna-jegyet váltani. Ezt minden nap 17.30 és 20.30 között lehet megvenni, illetve felhasználni.

Újdonság továbbá, hogy reggeli úszóbérlet is váltható az Aquastarban - a 30 napra érvényes bérlettel rendelkezők 7 és 8.30 órák között használhatják a szabadtéri medencét, illetve a szabadtéri öltözőket. A reggeli úszás nem csak bérlettel, hanem napi jegyváltással is működik. A bérlet ára 120 lej, egy alkalomra pedig a jegy 10 lejbe kerül. A reggeli úszás csak hétköznaponként vehető igénybe.

Bővebb információk az Aquastar oldalán vagy a 0361-409-888-as telefonszámon.

A város legfinomabb shaormáját csinálják az Aquastarban

Új terasszal is vár az Aquastar

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: