2019-07-30 08:17:10• hírek • Bede Emőke

Rengeteg gyerkőcöt vonzott a nagykárolyi Ifjúsági Nap – Helyszíni képek

Július 29-én, azaz hétfő délután elrajtolt a Carei Fest elnevezésű rendezvénysorozat, melynek első napján a gyerekeké volt a terep. A Károlyi-kastély kertjében megszervezett foglalkozások és játékok több tucat apróságot vonzottak, keddtől azonban a felnőtteké a terep.

A 17 órakor kezdődő programon interaktív programmal, óriáscsúszdával, ugrálóvárral, gyurmázással, lufihajtogatással, karkötő-készítő műhellyel, rajzműhellyel, építőjátékokkal, arcfestéssel, óriásbuborékkal, Mickey és Minnie Mouse-szal, origamival, gyerek előadásokkal, mesesarokkal várták a gyerekeket. A Gróf Károlyi Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ szerint a foglalkozásokon több mint 500 személy fordult meg, így bátran állítható, hogy a kezdeményezés nagy sikert aratott a kisgyerekes családok körében.


Július 30-án, azaz kedden este 20 órától a közönség a XII. Nagykárolyi táncgálát tekinthetik meg, melyben közreműködnek a Magic Dance és a Lead & Follow Egyesület növendékei, majd 21 óra 15 perctől Corina Chiriac lép színpadra. A teljes program megtekintéséért kattints ide.
















 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: