2008-12-29 15:30:50• hírek • www.danubius.hu

Renée Zellweger, a fogyókúra-szakértő

Renée Zellweger már többfajta fogyókúrát kipróbált, de legjobban a háromtojásos diéta vált be neki.

Amióta kiderült, hogy a tojás mértékkel fogyasztva nem emeli a koleszterinszintet, egyre több sztár választja a tojásdiétát, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól.

 

A háromtojásos diéta egyik fő támogatója Renée Zellweger, aki szerepei miatt sokszor volt kénytelen hízni, majd utána drasztikus fogyókúrába kezdeni: így nagyon otthonosan mozog a különböző diéták között.

„A tojásban szinte minden tápanyag megvan, ami a szervezetnek kell, ugyanakkor alacsony a kalóriatartalma. Tehát rövid időn belül anélkül lehet vele fogyni, hogy felborulna a szervezet egyensúlya. A módszer egyszerű: reggel egy főtt tojás, délben is egy, meg este is. Persze nem szabad túlzásba vinni, két hétnél tovább nem alkalmazható, ezután vissza kell térni a kiegyensúlyozott táplálkozásra." - magyarázza a színésznő.

Renée-t legközelebb A 39-es ügy című filmben láthatjuk, amelyben egy szociális munkást alakít, aki magához vesz egy olyan kislányt, akit szülei bántalmaztak. Hamarosan azonban kiderül, hogy nem a szülőkkel van baj, hanem a kislánnyal nem stimmel valami.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: