2012-07-03 09:19:04• hírek • Blikk.hu

Rendőrt hívtak VV Dyára

Rendőrök vetettek véget VV Dya (26) születésnapi partijának. A ValóVilág egykori plázacicája nemrég töltötte be a huszonhatot, ennek alkalmából baráti összejövetelt szervezett a lakására. Ám Dya szomszédai túl hangosnak találták a bulit, ezért értesítették a hatóságot.

- Ahelyett, hogy átkopogtak volna, azonnal a rendőrséget hívták, pedig én nagyon figyeltem arra, hogy ne legyünk túlságosan hangosak. Ráadásul még épp csak elmúlt tíz óra. Nagyon meglepődtem, amikor a rendőrök kopogtattak, de úgy döntöttem, nem fogok vitázni, összeszedtem a bandát, és elindultunk a Hajógyári-szigetre szórakozni - mondta a Blikknek Dya, akinek a kálváriája még csak ekkor kezdődött.

- Nagyon jól éreztük magunkat, az otthoni incidens ellenére is. Ahogy megérkeztünk, szinte azonnal rajongók állítottak meg, közös képet kértek, én pedig naivan közéjük álltam - mondta Dya, aki ekkor még nem is sejtette, mi történik.

- Csak később vettem észre, hogy a farzsebembe tett húszezres hiányzik. A rajongók kifosztottak. Szóltam a biztonsági őröknek, de ők már nem tudtak mit csinálni, a tolvajok egy pillanat alatt eltűntek. Nagyon kiakadtam, mert húszezer forint nagyon sok pénz. Ráadásul mindez a születésnapomon történt, úgy, hogy előtte már a szomszédok is kihívták rám a rendőrséget - panaszkodott a fiatal lány, aki az este folyamán telefonja SIM kártyáját is elveszítette, ugyanis mielőtt elindultak bulizni, a készüléket az egyik barátjára bízta. A fiú azonban leejtette a telefont, és észre sem vették, hogy a kártya kiesett.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: