2020-01-16 15:41:59• hírek • Bede Emőke

Rendőrségi razzia Tasnádon és a környező településeken

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Január 15-én a tasnádi rendőrség a bűnügyi és a gazdasági nyomozói osztály munkatársaival, illetve a csendőrséggel együttműködve nagyszabású bűnmegelőzési akciót szervezett Tasnádon és a környező falvakban.

Ennek során a 32 rendőrből és a 6 csendőrből álló csapat több mint 340 személyt igazoltatott, 80-nál is több személyautót ellenőrzött, valamint további vizsgálatok céljából 12 személyt a helyi rendőrőrsre is bekísértek. Az akció napján nem kevesebb mint 93 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke elérte a 29 ezer lejt, de 250 lej értékben különféle javakat is lefoglaltak.


Az ellenőrzések során többek között lebukott egy 49 éves helybéli férfi, aki azt követően ült volánhoz, hogy alkoholt fogyasztott. Leheletében 0,64 mg/l légalkoholszintet mért a szonda, de az eredmény pontosítása érdekében véralkoholszint-mérésnek is alávetették. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak. Ugyancsak ennek az akciónak köszönhetően sikerült eldogni azt a 38 éves tasnádi férfit is, aki előző nap ellopott egy kerékpárt. A hatóság az elkövető ellen eljárást indított, a biciklit pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: