2019-02-21 12:37:22• hírek • Bede Emőke

Rendőrségi razzia Borválaszúton: több tucat személyt igazoltattak

Február 20-án rajtaütésszerű ellenőrző akciót szervezett a Szatmár Megyei Rendőrség Borválaszúton annak érdekében, hogy felszámolják és megelőzzék a helyi bűnözést - tájékoztatta hírportálunkat a hatóság.

Ennek során 57 személyt igazoltattak, több mint 20 autót átvizsgáltak, végül pedig 26 pénzbírságot szabtak ki 6375 lej összértékben. Egy személyt előállítottak egy jelenleg is folyó nyomozás miatt, egy forgalmi engedélyt pedig bevontak.


Bár ez volt a szerdai nap legkiemelkedőbb eseménye, azt is érdemes elmondani, hogy a közlekedési rendőrség munkatársai sem pihentek. Egyetlen nap alatt kb. 120 pénzbírságot róttak ki a szabálytalankodó sofőrökre 26 600 lej összértékben. Kiegészítő intézkedésként bevonták 8 sofőr vezetői engedélyét is, mivel az illetők legalább 50 km/h-val meghaladták a megengedett sebességet, illetve nem adták meg a gyalogosoknak járó elsőbbséget. Erdődön pedig egy ittas robogóst csíptek nyakon, a szonda az ő esetében 0,75 mg/l alkoholkoncetrációt mutatott ki. Tőle viszont jogsiját nem tudták elvenni, ugyanis egyáltalán nem volt olyan okmánya, mely feljogosította volna a kétkerekű használatára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: